Головне

"Сумчанка" виграла міжнародний турнір з індохокею в Сумах

23.01.2009 15:26 274 0

МСК "Сумчанка" став переможцем міжнародного турніру з індорхоккею "Співдружність", який проходив з 9 по 11 січня в Сумах і був присвячений 30-річчю хокею на траві у цьому місті.

Всього участь у змаганням брали 10 команд, які були розділені на дві групи. У перші два дні учасники провели по чотири гри у своїх групах. У результаті в півфінал пройшли МСК "Сумчанка" і молодіжна збірна Росії з групи "А", і молодіжна збірна Литви та російський "Вимпел" - з групи "В".

10 січня ці команди зіграли стикові матчі. Сумчанки обіграли "Вимпел", а литовська молодь була сильнішою за росіянок. Таким чином, у фінал вийшли "Сумчанка" і молодіжна збірна Литви.

У головній грі турніру сумські хокеїстки захистили свій титул торішніх переможців кубка "Співдружність". Першими відкрили рахунок литовки, але до кінця першого тайму українки вели у рахунку, завдяки двом точним кидкам Богдани Садової. У другій половині матчу господаркам турніру, незважаючи на пропущений гол, все ж таки вдалося збільшити розрив у рахунку і довести гру до переможного кінця. Підсумок 7:2, і МСК "Сумчанка" - переможець турніру.

За матеріалами dancor.sumy.ua

Коментарі ()