Головне

УЄФА задоволена Україною

21.01.2009 20:06 461 0

Представники УЄФА висловили задоволення підготовкою України до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Зокрема, УЄФА відзначає розв'язання проблем із НСК "Олімпійський". Про це стало відомо під час засідання експертів УЄФА у київському Будинку футболу 21 січня.

"Виконання українською стороною своїх зобов'язань з реконструкції НСК "Олімпійський" на цей момент ми оцінюємо винятково позитивно", - зазначив керівник Департаменту з питань стадіонів та безпеки УЄФА Марк Тіммер.

"Ми задоволені тим, як вирішуються проблемні питання, на котрих ми акцентували увагу під час попереднього візиту в листопаді 2008 року", - додав представник УЄФА.

За його словами, позитивним моментом є залучення до реалізації проекту консультантів консалтингових компаній з Великої Британії Strategic Leisure та з Фінляндії Poyry.

"Звісно, основна маса робіт ще попереду, і нам усім доведеться докласти великих зусиль. Однак зараз ми можемо констатувати, що реконструкція стадіону іде за графіком", - сказав експерт.

"Якщо позитивна динаміка зберігатиметься і надалі, то в травні ми зможемо рапортувати перед Виконавчим комітетом УЄФА: стадіон у Києві зводиться належним чином і в разі подальшого дотримання графіку робіт буде введений в експлуатацію у необхідні терміни, а саме - до червня 2011 року", - підсумував Марк Тіммер.

Коментарі ()