Головне

Росіянка влаштувала на чемпіонаті Європи стриптиз

21.01.2009 12:31 1301 0

Перший день чемпіонату Європи з фігурного катання запам'ятався глядачам не лише сенсаційним провалом лідерів у танцях та в парному катанні, але й невеличким сеансом стриптизу.

Неприємна оказія, щоправда, вельми цікава для чоловічого кола глядачів, сталася з росіянкою Катериною Рубльовою.

Під час виконання обов'язкового танцю в дівчини порвалася бретелька на сукні і дві третини танцю дівчині довелося танцювати топлес.

 фото Reuters

"Не запитуйте нас про прокат, я мало що пам'ятаю, тому що півтанцю займалася винятково своєю сукнею", - сказала Катерина Рубльова.  

"Це ж треба такому трапитися - і саме на чемпіонаті Європи! У мене після першого ж кола кроків на платті відірвалася лямка. Коли треба було руку подавати, я більше намагалася плаття підтримувати, хоч на твіззлах якось по можливості затискала... Але ж там стільки відкритих позицій - жах! Практично стриптиз у прямому ефірі на всю Європу. Спасибі Вані - він по можливості прикривав мене. Як докатали до кінця, не пам'ятаю - усі думки були тільки про плаття. Коли кланялися, із трибун хтось свистів - це жах! Піду зараз сховаюся куди-небудь, щоб ніхто не знайшов".



"Я теж, чесно говорячи, погано  пам'ятаю, що відбувалося на льоду в другій частині танцю, - сказав Іван Шефер. - Перше коло кроків пройшов нормально, танець нам подобається, катали з задоволенням... А от у другому, на жаль, довелося розбиратися винятково з платтям".

Як написала на форумі одна з менеджерів групи Свиніна-Жук, де тренуються Рубльова та Шефер, Катіну сукню придбали буквально перед чемпіонатом Європи в магазині для бальних танців. На змагання дівчина одягла її вперше, і тут така оказія...

Єдине що може втішити Катю, це те, що в такій незручній ситуації побувала не лише вона. Кілька років тому продемонструвала всі свої принади глядачам фігурного катання її співвітчизниця Оксана Домніна.

Коментарі ()