Головне

На легкоатлетичному турнірі у Львові показано третій результат сезону у світі

20.01.2009 13:00 188 0

На легкоатлетичному турнірі у Львові Меморіал Олексія Дем'янюка, який відбувся 17 січня у приміщенні спорткомплексу Львівського Державного університету фізичної культури, було показано третій результат сезону у світі.

Відзначилася найтитулованіша учасниця Меморіалу бронзова призерка афінської Олімпіади - Віта Стьопіна. Підопічна Інги Бабакової виграла турнір з третім результатом сезону у світі та Європі - 1м92см.

Через вирішення нагальних організаційних питань щодо майбутнього зимового сезону не встигла приїхати до Львова бронзова призерка минулорічного чемпіонату світу в закритих приміщеннях, фіналістка Пекіна Віта Паламар. Однак, Стьопіна без конкуренції не залишилася. Екс-чемпіонка світу серед юнаків та юніорів, білоцерківська стрибунка Ірина Коваленко, взявши ті ж самі 192см, поступилася своїй миколаївській суперниці лише за спробами. Бронзову нагороду жіночих змагань виборола представниця Бердичева Наталка Гапчук, зупинившись на позначці 1м86см.

Чоловіче Гран-Прі Меморіалу Олексія Дем'янюка виграв учасник пекінської Олімпіади, чемпіон Європи серед юніорів, призер Всесвітньої Універсіади Олександр Нартов. Його спроби побити рекорд турніру і подолати планку на висоті 2м31см, не принесли успіху. Перемога Олександрові дісталася з результатом 220см.

Другим фінішував Андрій Проценко, третім - Віктор Шаповал. Срібний і бронзовий призер турніру зупинилися на позначці 2м15см.

Через хворобу не зміг приїхати до Львова чемпіон світу 2005-ого року Юрій Крімаренко, а через проблеми з коліном не стартував на західній України чемпіон світу серед юніорів Богдан Бондаренко.

Федерація легкої атлетики України

Коментарі ()