Головне

Тарута може зняти київський "Сокіл" з чемпіонату Росії

17.01.2009 11:36 162 0
Тарута може зняти київський "Сокіл" з чемпіонату Росії

Власники київського "Сокола" розглядають можливість виступів у екстралізі відкритого чемпіонату Білорусі у наступному сезоні та відмови від участі у чемпіонаті Росії.

Як повідомляє прес-служба "Сокола", остаточне рішення ще не прийняте, але боси українського гранда припускають такий розвиток ситуації.

До думок про перехід в інший чемпіонат "біло-синіх" підштовхнули на нараді керівників клубів вищої ліги Росії, на якому росіяни не підтримали ініціативу ХК "Сокіл" виступати у "вишці" на рівних з російськими клубами правах.

"Якщо на наступній нараді боси ФХР не переглянуть регламент щодо зобов'язань іноземних команд (з України і Казахстану), які оплачують проїзд, проживання і харчування гостям, то керівництво "Сокола" може відмовитися від подальшої участі у чемпіонаті Росії", - йдеться на сайті київського клубу.

Нагадаємо, раніше головний тренер національної збірної України та київського "Сокола" Олександр Сеуканд заявляв, що у переговорах з Федерацією хокею Росії українській стороні треба жорсткіше ставити питання щодо календаря та умов участі.

Київський "Сокіл" перебуває у власності олігарха Сергія Тарути, якому  належить корпорація Індустріальний союз Донбасу.

Коментарі ()