Головне

Відбувся перший відкритий Чемпіонат України з фігурного катання на водних лижах у басейні

12.01.2009 22:11 319 0

10-11 січня у басейні спортивного комплексу Дніпропетровського національного університету відбувся перший відкритий Чемпіонат України з фігурного катання на водних лижах у басейні.

У змаганнях взяли участь 27 учасників у трьох вікових групах: 6-10 років, 10-14 років і 14 і старше. Окрім дніпропетровських спортсменів, у Чемпіонаті України з фігурного катання на водних лижах у басейні змагалися і 11 учасників з Білорусії, пише Укрінформ.

Учасники змагань змагалися у шести запливах, в яких журі першого відкритого чемпіонату визначило шість кращих спортсменів з України та Білорусії. Лідерами змагань стали: Олександра Шийко з України, яка серед дівчаток віком від 6 до 10 років показала кращий результат.

Серед хлопчиків до 10 років найкращий результат показав українець Валентин Долгорук. У другій категорії в особистій першості серед дівчаток віком від 10 до 14 років перше місце посіла Ганна Пироженко з України, а серед хлопчиків золоту медаль чемпіонату отримав Данило Сокол з Білорусії.

Серед старших спортсменів кращими стали гості чемпіонату - білоруси Ніна Стрельцова й Артем Морозов. Серед юних спортсменів обох команд були майстри спорту міжнародного класу і боротьба була досить напруженою.

Коментарі ()