Головне

Фінал Євро-2012 може відбутися в Донецьку?

25.12.2008 15:01 212 0

УЄФА відзначає високі стандарти "Донбас Арени" і вважає за можливе її участь в тендері на проведення фінального матчу Євро-2012. Про це сказав генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу стадіону.

Гендиректор "Шахтаря" відзначив, що останнім часом вимоги до арен, що претендують на проведення фіналу Ліги чемпіонів, посилилися.

"Проте під час інспекційного візиту до Донецька по Євро-2012 експерти УЄФА відзначили високі стандарти арени і можливість участі в тендері на проведення фінальних матчів Ліги", - сказав він.

Палкін додав, що недавно в Донецьку побував генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, який також вважає, що "Донбас Арена" за всіма параметрами буде готова прийняти матч фіналу Ліги Чемпіонів.

Також президент підкреслив, що з самого початку проекту було поставлено завдання побудувати найсучасніший п`ятизірковий стадіон і впровадити всі новітні технології.

"Зараз ми орієнтуємося на стандарти Еліт, вимоги, викладені в контракті по Євро-2012, а також допрацьовуємо арену до рівня, який би дозволив проводити фінал Ліги Чемпіонів в Донецьку", - відзначив гендиректор "Шахтаря".

Коментарі ()