Головне

На "Донбас Арені" закінчують формувати дренажні шари

24.12.2008 20:08 366 0

На футбольному полі "Донбас Арени" практично закінчені роботи з формуванню дренажних шарів, повністю виконані роботи по розводці поливальних комунікацій і системи примусової подачі повітря. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу стадіону.

Також проводиться доставка і складування комплектуючих системи рідинного підігріву поля і при підвищенні середньодобової температури повітря почнеться їх монтаж.

Одним з наступних етапів в будівництві футбольного поля буде укладання дворічного рулонного газону. А саме - "мятлика лугового", який для донецького стадіону вирощується на спеціалізованій іноземній фермі.

Безпосередньо укладання газону заплановане на травень майбутнього року. Технологія зрізання і транспортування рулонного газону передбачає використання спеціалізованої техніки і особливо дбайливих умов при перевезенні, а саме підтримання необхідної температури, мінімальний час транспортування.

На "Донбас Арену" газон буде доставлений в рулонах завдовжки до 18 м і шириною 1,2 м. Їх розкатають по полю за допомогою відповідного устаткування і через декілька днів проведуть першу стрижку. Після проведення додаткового комплексу робіт, через деякий час зникнуть всі стикувальні шви. Щоб повністю укласти на стадіоні футбольний газон знадобиться два-три дні.

Коментарі ()