Головне

"Архбудконтроль" не хоче погоджувати будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові

12.12.2008 19:07 122 0

Серед проблемних питань щодо будівництва стадіону у Львові до Євро-2012 мер Андрій Садовий назвав питання фінансування на наступний рік та непогодження усіх необхідних документів "Архбудконтролем".

Фінансові питання щодо будівництва стадіону мер Львова пропонує вирішувати наступним чином: "Це облігації, кредитні кошти, крім того, ми звертаємося до співпраці із Львівською ОДА, облрадою, це може бути кредит на 10-20 років, залучення інвестиційних коштів. На 2009-2010 роки нам треба по 300 млн грн щороку".

Директор львівської філії "Азовінтекс" Ігор Семенов зазначив, що для того, аби проводити роботи по стадіону цілодобово, необхідно, аби до об'єкту було проведено електроенергію із достатнім рівнем напруги. Цю проблему влада пообіцяла вирішити до кінця цього року. Також певні затримки із веденням робіт виникають через те, що наразі обстежено лише 7 га з 25, де будуватиметься стадіон.

Щодо проблем із "Архбудконтролем", то на засідання цю інституцію представляв колишній начальник УКБ міста Василь Миськів, він зазначив, що зробити необхідні погодження неможливо без резолюції бюджетної комісії міськради та робочої групи. Своєю чергою, мер Львова зазначив, що комісія прийняла рішення, що проводити таке погодження недоцільно. Між представником "Архбудконтролю" та мером Львова зав'язалась дискусія, під час якої В.Миськів наполягав, що немає підстав для погодження.

zaxid.net

Коментарі ()