Головне

Суркіс не коментує інсинуації польських ЗМІ і міг би давно повіситися

12.12.2008 16:57 329 0
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс назвав заяву президента УЄФА Мішеля Платіні, про те, що Польща може сама провести Євро-2012 в разі, якщо Україна не реставрує НСК "Олімпійський", інсинуаціями польських ЗМІ.

Про це він заявив на прес-конференції у Києві 12 грудня, повідомляє кореспондент "Чемпіону".

"Я не хотів би коментувати, те, що я назвав інсинуаціями, і намагатися шукати відповідь на це питання", - сказав Суркіс.  

"Я вважаю президента УЄФА Платіні, мого колеги і друга, славетного футболіста і, без сумнівів, великого президента УЄФА, зваженою людиною, думка якого не може змінюватися два рази на місяць", - наголосив президент ФФУ.

За його словами, чотири тижні тому Платіні сказав про те, що за жодних умов не буде турніру у Польщі без України і не буде турніру в Україні без Польщі.

"Якщо якась з країн не зможе добре підготуватися до Євро-2012, то буде проведений новий тендер. Я не хотів би дожити до цього дня", - повідомив Суркіс.

"Якщо польські журналісти намагаються підвищити продажі видання, то це їх персональна справа наскільки це патріотично. У мене імунітет на такі заяви, інакше треба було б давно повіситися і не займатися цим питанням", - додав він.

На думку Суркіса, те, "що вдалося зробити Платіні за короткий період у майже два роки, майже неможливе".

"Він ліквідував структуру G14 та вивів діалог усіх суб'єктів футболу в іншу площину - від скандальних заяв та війни між клубами та УЄФА, до пошуку компромісів на засіданнях стратегічної ради, де фактично вирішуються усі питання", - підсумував голова федерації.

Коментарі ()