Головне

Для роботи з паперами Львівській ОДА дарують приміщення

12.12.2008 10:01 144 0

Для підготовки до Євро-2012 Львівській ОДА подарують нове приміщення. З цією ініціативою виступило львівське підприємство "Інтергал-Буд", що є забудовником торгово-офісного центру "ІнтерСіті" на проспекті Чорновола, 67-г. Про це повідомляє zaxid.net.

У своєму листі до голови Львівської ОДА Миколи Кмітя директор "Інтергал-Буд" Ярослав Грицина запропонував розмістити обласний комітет з підготовки до Євро-2012 у новозбудованому торгово-діловому центрі "ІнтерСіті" за символічну плату.

"Зважаючи на стратегічне значення проведення Євро-2012 у Львові, вважаємо за потрібне долучитися до справи організації чемпіонату у Львові", - заявив Я.Грицина.

Під комітет з підготовки до Євро-2012 в "ІнтерСіті" виділять чотири офісні приміщення, загальною площею близько 100 кв м на 6 поверсі - в діловій частині будівлі. Загальна площа торгово-ділового центру "ІнтерСіті" - 11 тисяч кв м. Торговельний центр займатиме 5 поверхів, ділова частина - два поверхи загальною площею понад 2 тисячі кв м.

В суботу, 13 грудня, під час офіційного відкриття торгово-ділового центру "ІнтерСіті" голові Львівської обласної державної адміністрації Миколі Кмітю буде передано сертифікат на оренду офісних приміщень під комітет з підготовки до Євро-2012.

Коментарі ()