Головне

Кміть запросив китайців будувати аеропорт у Львові

10.12.2008 17:47 252 0

Голова Львівської ОДА Микола Кміть 10 грудня під час зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом Китайської Народної Республіки в Україні Чжоу Лі запросив китайські компанії до участі у конкурсі на інвестування і будівництво нового терміналу Львівського аеропорту.

"Це зараз найбільш перспективний проект. Заявки можна подавати протягом трьох місяців. З часом можна буде відкрити прямий рейс Львів-Пекін", - цитує голову zaxid.net.

Посол під час зустрічі зазначив, що китайці можуть прийти на наш ринок із інвестиціями, але українська сторона має сприяти інвесторам щодо зменшення податків, забезпеченням безпеки робітників, візовим сприянням.

М.Кміть також висловив зацікавлення досвідом китайської сторони із організацією заходів безпеки, логістикою під час проведення Олімпіади в Пекіні, аби застосувати цей досвід при проведенні Євро-2012.

"Китайська сторона більше зацікавлена у тому, аби не інвестувати в нашу економіку, а будувати за наші кошти, ми повинні залучати інвестиції, у нас є свої компанії, які можуть бути підрядниками".

Коментарі ()