Головне

Клуб Артема Остроушка на межі банкрутства

18.11.2008 08:53 90 0
У новокузнецькому хокейному клубі "Металург", де виступає український захисник Артем Остроушко, не виплачена заробітна плата за останні два місяці. Про це посилаючись на лвасні джерела повідомляє російське видання "Спорт-Экспресс".

Причому борги повинні були погасити ще в початку листопада, до відновлення чемпіонату КХЛ. Тоді мер Новокузнецька і голова опікунської ради клубу Сергій Мартін так коментував ситуацію:

"Євразхолдинг" (генеральний спонсор "Металурга") через кризу важко вирішує питання фінансування. Тому у гравців є питання до керівництва клубу, а у мене - до "Євразхолдингу". Але їх ми намагаємося вирішити - адже є контрактні зобов'язання, є регламент КХЛ".

В неділю, 16 листопада, на прес-конференції після матчу "Металург" Нк - "Витязь" головний тренер сибіряків Боріс Міхайлов відмовився відповідати на фінансове питання, порадивши звернутися до керівництва клубу.

Проте в понеділок, 17 листопада, жодних коментарів від генерального директора "Металурга" Валерія Рожіхина отримати не удалося.

Коментарі ()