Головне

Федоренко дав Львову практичні поради щодо будівництва стадіону до Євро-2012

13.11.2008 15:06 350 0

"Те, що влада Львова визначилася із забудовником стадіону, однозначно покращує сприйняття Львова, рівень довіри. 28-29 листопада в нас будуть працювати експерти УЄФА по стадіонах, і я дав директорові департаменту "Євро-2012" пану Засадному практичні рекомендації щодо того, що потрібно зробити, щоб можна було достойно презентувати перед ними цей проект. Пан Засадний мене зрозумів", - зазначив сьогодні, 13 листопада, у коментарі ZAXID.NET керівник Виконавчої дирекції Євро-2012 Федерації футболу України Іван Федоренко.

І.Федоренко вважає, що для того, щоб Львів отримав позитивну оцінку УЄФА як "реального міста, що прийматиме фінальні матчі Євро-2012", потрібно також визначитися із реконструкцією аеропорту. Він поінформував, що сьогодні до Львова на нараду вилетів заступник голови Державної авіаційної адміністрації Міністерства транспорту і зв'язку Кирило Поліщук, щоб інтенсифікувати цю роботу.

Також І.Федоренко прокоментував, що хоч "політична ситуація в країні не може не впливати на хід підготовки до Євро-2012 взагалі, проте на сьогодні вона не гальмує цього процесу, адже всі політичні партії задекларували підтримку проведення Євро-2012 в Україні". Він додав, що робота, а також консультації з експертами УЄФА за різними напрямки, триває практично безперервно. "Ми вже отримали третю стадію Плану дій УЄФА. Відбулася нарада з керівником із телекомунікацій, і він схвально оцінив роботу в цьому напрямку, нашу здатність забезпечувати інформування не лише по Україні, але й по світу. Зараз відбуваються консультації щодо сфери розміщення, експерт працює з представниками Міністерства культури і туризму. Незабаром ми будемо консультуватися щодо організації тренувальних центрів", - прокоментував він.

www.zaxid.net

Коментарі ()