Головне

"Сокіл" втратив Якушина та Сальникова

09.11.2008 19:01 407 0
Матчі пітерського "ВМФ" та київського "Соколу" Росії ознаменувалися відразу двома травмами провідних хокеїстів киян. У першому поєдинку в єдиноборстві з пітерськими "моряками" зсув шийних хребців не дозволив дограти матч 30-річному захисникові Дмитру Якушину.

А у повторній грі лазарет "соколят" поповнив 32-річний нападник Роман Сальников.

На 26-й хвилині після контакту з бортом кандидат в збірну України залишився лежати на льоду і корчитися від болю. Покинути межі майданчика Роману удалося на одному конику за допомогою партнерів, а після гри ескулапи констатували неутешительний для Сальникова діагноз - перелом малої гомілкової кісті.

"Сальників повернеться на лід через 4-5 тижнів, - випромінює оптимізм доктор "Сокола" Олександр Яренко. - Перелом стався по дотичній, без зсуву, тому до кінця року Роман повинен повернутися з лазарету. Добре ще, що досвід Сальникова допоміг йому якось згрупуватися при падінні, щоб уникнути страшнішої травми".

"Що стосується Якушина, то Дмитра турбують м'язові спазми після зсуву шийних хребців, проте я упевнений, що до матчів з "Рисью" він вже одужає, щоб вийти і помститися за свого друга Сальникова", - наголосив лікар.

Додамо, що на лікарняному у "Сокола" як і раніше перебувають нападники Юрій Дьяченко і Олександр Бобкін.

До поєдинків з "Рисью" (Подольськ) в загальній групі вже готуються форвард Віталій Доника і Ігор Карпенко, повідомляє сайт ХК "Сокіл".

Коментарі ()