Головне

Коробчинський не зміг замінити Дерюгіну у FIG

07.11.2008 12:54 145 0

Головному тренеру збірної України зі спортивної гімнастики Ігорю Коробчинському не вистачило кількох голосів, щоб обратися до техкому FIG.

Про це повідомив на прес-конференції у п'ятницю президент Української федерації гімнастики Віктор Корж, відповідаючи на питання, чи зможе Україна замінити Ірину Дерюгіну в техкомі іншим представником.

"До складу Міжнародної федерації гімнастики входять 124 країни й географія розвитку цього виду спорту поширюється на увесь світ. У світі працює багато професійних фахівців і висувати можна кого-завгодно, але питання, кого виберуть. Конкуренція досить висока і фахівців багато", - зауважив Корж.

"Ігор Коробчинський, який висував свою кандидатуру у виконком FIG недобрав декількох голосів. Це при тому, що його знають і поважають в усьому світі. Він багато років віддав тренерській роботі. Є олімпійським чемпіоном і чемпіоном світу.

На питання, чи відновить найближчим часом українська федерації свої позиції у FIG , головний тренер національної збірної зі спортивної гімнастики Ігор Коробчинський відповів, "Ні".

За його словами, федерація чотири роки буде жити в режимі рішень конгресу, що пройшов у Фінляндії.

Коментарі ()