Головне

У Львові до цих пір шукають генпідрядника на будівництво стадіону

03.11.2008 15:36 147 0

У четвер, 6 листопада, "Львів оголосить конкурс на генпідрядника, інвестора з будівництва стадіону до Євро-2012". Про це сьогодні, 3 листопада, під час прес-конференції повідомив голова робочої групи з контролю за проведенням підготовки у Львові Євро-2012 Богдан Бедрило.

За його словами, "ми можемо називати цей конкурс як хочемо. Перевагу надаватимуть тому генпідряднику, який дасть місту найкращі інвестиційні пропозиції і максимально послабить тиск на міській бюджет. У нас є з кого вибирати. В місячний термін буде оголошено переможця".

Водночас директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний наголосив на тому, що необхідно провести два конкурси - окремо на визначення генпідрядника і окремо - інвестора.

Б.Бедрило зазначив, що робоча група вирішила провести цю прес-конференцію через те, що протягом останнього тижня у львівських ЗМІ мусолилося питання визначення генпідрядника, що він фактично існує: "Якщо брати до уваги результати роботи нашої робочої групи й інформацію, що є у ЗМІ, то ми розцінюємо це як тиск, аби ми відійшли від прозорості і об'єктивності, а генпідрядника знову визначили кулуарно, упереджено".

www.zaxid.net

Коментарі ()