Головне

Суркіс погрожує структурі Червоненка урядом

01.11.2008 13:30 306 0
Федерація футболу України висловила своє обурення заявою заступника керівника Нацагентства з підготовки Євро-2012 Євгена Вілінського.

"Заяви безвідповідальних чиновників дискредитують процес підготовки до Євро-2012 в Україні. Вони свідчать про відсутність будь-яких ознак інформаційної дисципліни, кричущі порушення елементарних правил корпоративної етики".

"Як результат, - пояснює ФФУ свою позицію, - черговий штучно створений навколо проекту Євро-2012 інформаційний скандал, що призводить до зниження міжнародного рейтингу і авторитету нашої країни в очах її потенційних партнерів".

ФФУ розцінило вільне маніпулювання цифрами та статистикою з боку держчиновників як зловживання посадовим положенням, яке потягнуло за собою негативні для країни наслідки.

"ФФУ не сумнівається в тому, що уряд України, зі свого боку, адекватно відреагує на цей резонансний факт і вживе необхідних заходів для недопущення в майбутньому подібних інцидентів", - йдеться у заяві Федерації.

Нагадаємо, 30 жовтня одне з вітчизняних інформагентств з посиланням на слова заступника голови Нацагентства з Євро-2012 Євгена Вілінського поширило інформацію про начебто припинення будівельних робіт на 80% об'єктах Євро-2012.

Коментуючи це повідомлення, новий керівник Федерації футболу Польщі Гжегош Лято в інтерв'ю "Німецькій хвилі" заявив, що "Польща в будь-якому разі виконає свої обіцянки, але якщо Україна цього не зробить, тоді ми можемо провести турнір разом з Німеччиною". Пізніше він звинуватив журналістку у провокації.

Вчора Вілінський заявив, що його слова стосувалися лише готелів.

Коментарі ()