Головне

Ковальський змінив Мірошниченка на ICTV

31.10.2008 19:27 479 0

Керівником спортивного відділу інформаційної служби телеканалу ICTV призначено Андрія Ковальського. Він поєднуватиме нові функції з роботою ведучого новин "Факти. Спорт", повідомляє офіційний сайт телеканалу.     

- Ми й надалі намагатимемося бути в центрі подій, не оминаючи увагою жодного факту, який відбувається в спортивному житі України та за її межами. Разом з тим змінюватимемо  підхід до роботи ­- більш прискіпливо та детальніше висвітлювати спортивні новини, - говорить Андрій.

- Зараз активно працюємо над створенням підсумкового тижневика, який деталізуватиме не тільки футбол, як це робить більшість каналів, а й все спортивне життя загалом. Звісно, акцент програми буде на вітчизняному спорті, якому треба приділяти більше уваги. Для талановитих журналістів у нас завжди відчинені двері. Що стосується технічного боку роботи, ми плануємо активно розширювати мовлення в мережі Інтернет.

На разі відмовляємося від аналогових носіїв і повністю переходимо на цифрові. Інформація для ефіру з'являтиметься оперативніше, якість зображення значно покращиться.   - Сподіваюсь, що з появою нового головного редактора у "Фактах. Спорт" з'явиться переконлива агітація за здоровий спосіб життя, - коментує призначення головний редактор інформаційної служби телеканалу Олена Фроляк. 

- Свіжий погляд, нехай навіть із середини відділу, завжди сприяв прогресивному розвитку у роботі. Андрій з одного боку, як ведучий з багаторічним досвідом роботи на ICTV, а з іншого - як новий керівник, не тільки закріпить позитивний імідж  програми "Факти. Спорт", але й внесе в її створення нові, динамічні й різнопланові аспекти. ­- говорить продюсер інформаційної служби Катерина Єрмолович. - А нові технології телевізійного виробництва, які ми поступово впроваджуємо, йому і його команді в цьому допоможуть. Вже зараз можна чекати в наших випусках спортивних новин більше інформації не тільки про професійний український спорт, але й спорт більш масовий, соціальний, а також ексклюзивні журналістські розслідування.

Нагадаємо, що до цього редактором спортивного відділу на ICTV був Ігор Мірошниченко звільнений керівництвом телеканалу.

Коментарі ()