Головне

Павленко задоволений олімпійцями, котрі тренуються на руїнах

31.10.2008 18:27 368 0

Виступ збірної команди України в Іграх ХХІХ Олімпіади визнаний успішним. Про це повідомив міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко за результатами засідання колегії Міністерства.

Юрій Павленко зазначив, що результати українських спортсменів у стрільбі кульовій, легкій атлетиці, боксі, веслуванні на байдарках і каное, стрільбі з лука, фехтуванні та боротьбі вільній визнані відмінними.

Добрими - у важкій атлетиці, велоспорті-треку (жінки), гімнастиці спортивній (особисті змагання, чоловіки), стрибках у воду, сучасному п’ятиборстві, гімнастиці художній, боротьбі греко-римській, дзюдо; задовільними - у  стрибках на батуті, тенісі, тенісі настільному, бадмінтоні, плаванні синхронному, кінному спорті.

Також схвальну оцінку отримали керівники структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту Хмельницької, Одеської, Миколаївської, Львівської обласних держадміністрацій та керівники фізкультурно-спортивних товариств "Динамо", СК Міноборони, "Колос" щодо забезпечення підготовки чемпіонів та призерів Ігор ХХІХ Олімпіади.

Але водночас колегія відзначила, що незадовільними є результати у плаванні, вітрильному спорті, веслуванні академічному, гімнастиці спортивній (жінки), велоспорті-шосе (чоловіки, жінки), триатлоні, стрільбі стендовій, велоспорті-маунтенбайку, велоспорті-треку (чоловіки).

З огляду на результати виступу команд колегія рекомендувала Міністерству оголосити конкурс на заміщення посад у 2009 році державних тренерів з вітрильного спорту, плавання, гімнастики спортивної, веслування академічного, веслування на байдарках і каное, фехтування, боротьби греко-римської; головних тренерів з плавання, вітрильного спорту, спортивної гімнастики (жінки, чоловіки), легкої атлетики, боротьби греко-римської, важкої атлетики (чоловіки), дзюдо, веслування на байдарках і каное.

Коментарі ()