Головне

Новий керівник польської федерації назвав, коли піде у відставку

31.10.2008 12:58 343 0
Новий президент Федерації футболу Польщі Ґжеґож Лято заявив, що піде у відставку за рік. Про це він повідомив виданню "Gazeta Wyborcza", пише "Спорт сегодня". Він також назвав умови відставки: якщо через рік у підготовці Євро-2012 нічого не зміниться в кращу сторону.

"Якщо за рік нічого не зміниться в кращу сторону, сам піду у відставку і скличу нові вибори", - заявив Лято після свого обрання керівником польського футболу.  

"Одному мені нічого не удасться зробити, так що я розраховую на допомогу інших діячів футболу. Докладу всі зусилля, щоб Євро-2012 стало нашим спільним успіхом і пройшло якнайкраще.

Мені сподобалася програма Кренчина. Крім того, я хотів, щоб Бонек допомагав мені в ролі віце-президента Федерації футболу Польщі. Але він не погодився, сам хотів стати главою польського футболу.

Наступного тижня розраховую зустрітися з міністром спорту Мирославом Джевецкі. Потрібно спокійно поговорити і з'ясувати, яка зараз ситуація. Що стосується головного тренера збірної Польщі Лео Бенхаккера, то жодних змін не буде. Його завдання залишається колишнім - вихід у фінальну частину ЧС-2010. Не бачу сенсу у зміні тренера до кінця відбіркового циклу.

Нагадаємо, вчора Лято в інтерв'ю "Німецькій хвилі" заявив, що "Польща в будь-якому разі виконає свої обіцянки, але якщо Україна цього не зробить, тоді ми можемо провести турнір разом з Німеччиною". Пізніше він звинуватив журналістку у провокації.

Коментарі ()