Головне

Агентство Червоненка нагадує полякам, хто їх запросив проводити Євро-2012

31.10.2008 12:43 412 0
Заступник голови Національного агентства з питань підготовки Євро-2012 Євген Вілінський вважає заяву новопризначеного керівника Федерації футболу Польщі Ґжеґоша Лято "непартнерською". Про це повідомляє УНІАН.

"Це не партнерська позиція. Якщо вже брати історію процесу, то саме українська сторона була застрельщиком, і поляків ми запросили... не думаю, що це позиція і польського уряду, і польської громадськості. Сподіваюся, що пан Лято внесе корективи, пояснить свої слова, бо ми всюди декларували, що ми справді працюємо як одна єдина команда з поляками", - наголосив Вілінський.

Як повідомлялося, вчора, 30 жовтня, одне з вітчизняних інформагентств з посиланням на слова заступника голови Нацагентства з Євро-2012 Євгена Вілінського поширило інформацію про начебто припинення будівельних робіт на 80% об'єктах Євро-2012.

Коментуючи це повідомлення, новий керівник Федерації футболу Польщі Гжегош Лято в інтерв'ю "Німецькій хвилі" заявив, що "Польща в будь-якому разі виконає свої обіцянки, але якщо Україна цього не зробить, тоді ми можемо провести турнір разом з Німеччиною". Пізніше він звинуватив журналістку у провокації.

Сьогодні Вілінський заявив, що його слова стосувалися лише готелів.

Коментарі ()