Головне

Заступник Червоненка не зупиняв підготовки до Євро

31.10.2008 12:42 228 0
Заступник голови Національного агентства з питань підготовки Євро-2012 Євген Вілінський заявляє, що його слова про "зупинку будівництва 80% об'єктів Чемпіонату Європи-2012", сказані напередодні, стосувалися лише готельної інфраструктури майбутнього турніру.

"Хотів би зазначити, що ці слова були сказані на зустрічі з девелоперами якраз по питаннях інфраструктури розміщення. Дійсно, ми проїхалися, у мене навіть звіт є, по Дніпропетровську і, звичайно, стадіон там вже є, по інших об'єктах є, а починаємо дивитися готелі - "роботи не виконуються", "роботи не виконуються", "роботи не виконуються"...", - сказав він сьогодні в ексклюзивному коментарі УНІАН.

"На жаль, поширені вчора мої слова "про нібито повне припинення підготовки до чемпіонату" були вирвані з контексту діалогу, що проходив в рамках зустрічі", - підкреслив заступник голови Нацагентства з Євро-2012, додавши, що розуміє зацікавленість преси в "скандальних фразах, які витягуються з контексту".

За словами Вілінського, головною причиною призупинення будівництва готелів справді є відсутність коштів, пов'язана з припиненням кредитування через проблеми в банківській системі. "І це відзначають майже всі замовники будівництва", - зазначив він.

Інші напрями підготовки Євро-2012 не викликають занепокоєння у керівництва Нацагентства з Євро-2012.

"Спортивна інфраструктура готується - це перше, і по-друге, де державне фінансування, там об'єкти теж готуються. Тут треба віддати належне Міністерству фінансів, що ті проекти, які мають титул, які підготовлені до фінансування, вони фінансуються своєчасно", - повідомив Вілінський.

Коментарі ()