Головне

Важко "ламаємо" насичену оборону суперника - тренер "Сокола"

25.10.2008 16:18 143 0
Анатолій Степанищев, тренер "Сокола", прокоментував останній матч київського клубу у відкритому чемпіонаті Росії проти "Крильєв Совєтов" (3:2 ОТ):

- За календарем у "Сокола" - 13 матчів за 23 дні, але більшість матчів ми проводимо в три ланки, бо хочемо вигравати. Четверта трійка нападу поки не справляється зі своїми обов'язками, тому перекраюємо склад і робимо ставку на тих, хто здатний вирішити результат матчу і принести успіх. Він, до речі, був на нашій стороні сьогодні.

Ми завжди важко "ламаємо" насичену оборону суперника, а тут у москвичів ще і відомий Ільдар Мухомєтов на останньому рубежі відстояв, як стіна. Упевнена гра голкіпера гостей передалася його партнерам, які були близькі до перемоги. Але, наприкінці другої зустрічі, мабуть, і Мухомєтов "наївся", дозволивши Андрію Срюбко зрівняти рахунок з п'ятака. Вважаю, нам посміхнулася Фортуна.

- Чому не грав Ігор Карпенко? Ви йому дали перепочити?

- На Ігоря, що провів старт чемпіонату без замін, лягло серйозне навантаження, в результаті якого у Карпенка заболіло коліно - позначився рецидив торішньої травми. Наш воротар вже з'їздив на обстеження і, на щастя, воно не виявило жодних відхилень, тому чекаємо повернення Ігоря в "основу".

- За що Юрій Гунько отримав дисциплінарний "червонець" у третьому періоді другої зустрічі?

- У одному з моментів нашого гравця штовхнули в спину, тому Гунько висловив свої претензії рефері, напевно, дуже емоційно... Додам, що пітерський рефері Клемантовіч цілком міг і більше видаляти суперників, але вибрав лояльний режим суддівства.

hcsokol.kiev.ua

Коментарі ()