Головне

Стадіон "Металіст" завершать на півроку раніше

21.10.2008 13:43 143 0

Терміни реконструкції головного стадіону Харкова "Металіст" скорочені на півроку. Як передає Укрінформ, про це заявив сьогодні президент компанії DCH - головного інвестора реконструкції - Олександр Ярославський під час інспектування разом з головою облдержадміністрації Арсеном Аваковим ходу робіт.

Зараз тут монтують опори під новий дах. Усього їх буде встановлено 24 штуки. "Дах і стадіон відповідатимуть усім високим вимогам до якості, які встановлені FIFA і UEFA", - повідомив генеральний директор ТОВ "Стальконструкція" Сергій Євель, компанії, що проводить монтаж металевих конструкцій.

Повністю реконструкція стадіону буде закінчена до грудня-2010. Стадіон вміщатиме 42 тисячі вболівальників, а його інфраструктура відповідатиме усім вимогам UEFA, заявив Олександр Ярославський.

Як зазначив Арсен Аваков, "ми бачимо, що місто Харків готується до Євро не на словах, а на ділі", враховуючи, що реконструкція стадіону "Металіст" цього року вже профінансована в сумі 60 млн грн і приблизно такі ж кошти планується ще виділити до кінця року.

"І, зважаючи на те, як будуються і реконструюються у нас об'єкти, думаю, що Харків повинен стати основним приймаючим містом Євро-2012", - заявив керівник області.

Коментарі ()