Головне

Клубний кубок Європи. PVK Kiev Chess піднімається у загальнокомандному заліку

19.10.2008 23:47 241 0

У третьому турі Кубку Європи серед клубних команд українська PVK Kiev Chess впевнено переграла австрійську SK Hohenems. Дмитро Яковенко, Захар Єфіменко, Олександр Оніщук, Володимир Баклан, Олександр Бєлявський були сильнішими за своїх суперників. На рахунку Сергія Карякіна - нічия.

Перемога дозволила українській команді переміститися із 15-го загальнокомандного місця на сьоме. В активі PVK Kiev Chess - 5 очок (за перемогу команда одержує 2 очка, за нічию - 1 очко і поразку - 0 очок).

Очолює залік російська команда URAL Sverdlovskaya. Іспанська команда Linex Magic, за яку грає Руслан Пономарьов, піднялася на другий рядок. На рахунку Пономарьова перемога над Томі Нюбаком з німецької команди Werder Bremen.

Команда, яку очолюють львів'яни Василь Іванчук і Андрій Волокітін - TPS Saransk, - здолала хорватську CC Zagreb. На рахунку Волокітіна - перемога над Євгенієм Постним, а Іванчук зіграв унічию з Кришнаном Сасікиряном.

TPS Saransk: Іванчук, Волокітін, Сакаєв. Фото офіційного сайту змагань.

Словенська команда Sahovsko Drustvo Ptuj, за яку грає українець Андрій Максименко, після перемги над словацькою Slavia UPJS Kosice піднялася на дев'яте місце у загальнокомандному заліку. На рахунку Максименка переможне очко.

У жіночих змаганнях командний залік очолює російська Spartak Vidnoe.

Команда з Чорногорії T-com Podgorica, за яку грає українка Інна Гапоненко - на третьому рядку. Українка сьогодні зігралу унічию з румункою Аліною Моток.

Наталія Жукова, яка виступає за російську команду Finek St. Petersburg, сьогодні поступилася Нані Дзагнідзе з монакської команди Cercle d'Echecs Monte Carlo.

Українка Ганна Ушеніна з Economist SGSEU Saratov була сильнішою за Анастасію Карловіч з німецької команди SK Gross-Lehna. А Катерина Лагно з MIKA Yerevan зігралу унічию з Єкатериною Аталік з білоруської команди EPAM.

Коментарі ()