Головне

"Хохтіф" не вирішила, чи візьметься будувати стадіон у Львові

15.10.2008 18:10 148 0

У Львівській міській раді 15 жовтня відбувся перший раунд переговорів між керівництвом Львова та області і генеральним директором компанії "Хохтіф Україна" Клаусом-Петером Вурбсом. Зі сторони влади були присутніми міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Микола Кміть та голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі Львівської міської ради, мер описав потребу міста в генеральному підряднику на будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові. Зокрема, Андрій Садовий повідомив Клауса-Петера Вурбса про те, що місто має затверджений проект стадіону, який пройшов державну експертизу та готовий до реалізації. Генеральний директор компанії "Хохтіф Україна" поінформував представників влади про досвід компанії під час будівництва "Арени Дніпро" в Дніпропетровську та висловив зацікавлення у реалізації львівського проекту.

Сторони домовилися, що 16 жовтня Львівська міська рада надішле компанії "Хохтіф Україна" проект договору про генеральний підряд, а також передасть для ознайомлення проектну документацію. Протягом 7 днів "Хохтіф Україна" вивчить ці документи, після чого надасть офіційну відповідь щодо потенційної участі в проекті.

Нагадаємо, що голова Львівської ОДА Микола Кміть вважає укладання договору Генпідряду з цією компанією "хорошим варіантом для Львова".

www.zaxid.net

Коментарі ()