Головне

Чернівчанин Костянтин Ільїн переміг на богатирському турнірі на призи Василя Вірастюка

13.10.2008 14:48 484 0
Після виконання шести силових вправ у Богатирському турнірі на призи Василя Вірастюка, що відбувся на стадіоні Ю.Гагаріна у Чернігові, перемогу здобув стронгмен із Чернівців Костянтин Ільїн. Усього у змаганнях взяли участь шестеро атлетів.

У Богатирському турнірі на призи Василя Вірастюка взяли участь Костянтин Ільїн з Чернівців, Віталій Герасимов із Харкова, Геннадій Данилов з Черкас, Сергій Романчук та Михайло Мельников з Макіївки, Артур Леус зі Львова.

На стадіоні стронгмени виконали п'ять богатирських вправ: піднімали колоди вагою 120, 135 і 150 кг, 75-кілограмову гантелю та кулю Атласа (100, 150 і 170 кг), перевертали колесо вагою 360 кг, підіймали автомобіль, на центральній площі міста вони виконували трак-пул - тягли автомобіль вагою 14-16 тонн.

За результатами цих змагань  перемогу здобув стронгмен із Чернівців Костянтин Ільїн.

Організаторами турніру в Чернігові виступили найсильніша людина України і світу Василь Вірастюк та мережа заправних станцій "ОККО". Подібні турніри проводяться у різних містах України з 2003 року  з метою  популяризацію та розвтку богатирського виду спорту, пошук нових атлетів.

zik.com.ua

Коментарі ()