Головне

Євген Левченко: Набігалися по самі гланди

13.10.2008 11:20 317 0
Гравець збірної України Євген Левченко лишився незадоволений нічиєю у матчі відбору ЧС-2010 зі збірною Хорватії (0:0):

"Матч видався дуже важкий, ви, напевно, самі це бачили. Ми знали, що протистояти хорватам буде дуже непросто. Звичайно, на своєму полі чекали від себе змістовнішої гри, але за самовіддачею, думаю, ні до кого претензій бути не повинно, і це найголовніше. У будь-якому випадку неприємно, що не вдалося перемогти.

Перемога була дуже потрібна, оскільки це був фактично матч за шість очок. Але насправді вийшло трохи інакше. Що ж, наступного року ми маємо провести ще дві складні гри - з Англією і Андоррою, в яких потрібно постаратися взяти дві перемоги. Загалом, потрібно продовжувати в тому ж ключі, і якщо будемо далі так працювати і додамо у футбольному плані, то, думаю, ви все ж побачите у нашому виконання змістовнішу гру.

Ми знали, що у них дуже злагоджена команда, і виділяти когось особливо не хочеться. Адже практично всі футболісти "картатих" виступають у сильних європейських чемпіонатах. Особисто мені приємно, що ми боролися до фінального свистка.

Відчуття таке, що набігалися по самі гланди. Але за гарячими слідами складно щось аналізувати. Відбудеться розбір гри, і вже тоді можна буде про щось говорити.

Крім Шевченка, у форварди можна зарахувати Алієва - він грав під нападником. До того ж на полі були півзахисники, які постійно підключалися в атаку. Хоча робити це було дуже складно, адже головне завдання, яке поставили перед ними, полягало в тому, щоб вимкнути з гри фланги суперника. На мій погляд, це у них вийшло", - вважає капітан "Гронінгему".

За матеріалами "СЭ в Украине"

Коментарі ()