Головне

Михалик: Михайличенко просив додати, а ми "сіли"

13.10.2008 09:59 320 0
Після поєдинку з Хорватією Тарас Михалик, захисник збірної України та київського "Динамо", поділився враження ми про матч:

- Не можу сказати, що нічия з хорватами - поганий результат. Ми здобули важливе очко, але зіграли, м'яко кажучи, не дуже... Ви самі все бачили, та й ми розуміємо, що зіграли погано. Перший тайм вийшов рівним, а от у другому... Якщо чесно, вона мені не сподобалася. Одне очко ми "вигризли", діяли самовіддано, але абсолютно не створили моментів біля воріт суперника. Отже другий тайм занести нам до активу аж ніяк не можна. Гадаю, якщо так же гратимемо в повторному матчі з Хорватією та в поєдинках з Англією, то нічого хорошого з цього не вийде. Не можна весь час відбиватися.

- Що в перерві говорив Олексій Михайличенко?

- Усі журналісти питають про це. Він просив додати, але вийшло навпаки - ми "сіли" на свої ворота.

- Після гри з тренером розмовляли?

- Так, Олексій Олександрович сказав, що в плані самовіддачі у нього до нас претензій немає. Очевидно, що хорвати могли нам забити.

- Тарас, двічі небезпечні моменти виникали після розіграшу "стандартів". Обидва рази бив Оліч. Що відбулося в тих епізодах?

- Так, але це був не мій гравець. Зізнатися, я навіть хотів помінятися і взяти Оліча під свою опіку. Хто помилився? Не скажу.

- Ти вже перебудувався на гру в захисті?

- Так, потихеньку звикаю.

- Як тобі атмосфера на стадіоні в Харкові?

- І обстановка, і вболівальники дуже сподобалися. А також, як вони підтримували нашу команду, співали гімн усім стадіоном. Це заводило.

- Можеш порівняти харківських фанатів і львівських?

- Гадаю, це буде некоректно з мого боку.

- Тарас, який поєдинок для тебе був складнішим - матч Ліги чемпіонів із "Фенербахче" або зустріч із хорватами?

- У Харкові ми грали при своїх глядачах, це допомагало. А от у Туреччині психологічна перевага була на боці господарів. З "Фенербахче" ми діяли на контратаках, а сьогодні майже нічого не створили... Перший тайм, на мій погляд, провели непогано, а в другому тільки відбивалися.

- "Динамо" в Лізі чемпіонів теж нечасто атакує...

- От відновиться Мілевський, і ми знову станемо грати в два нападники. Буде простіше. Артем добре чіпляється за м'яч.

- Коли очікується його повернення?

- Він тренується в загальній групі, тому зовсім скоро вийде на поле.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()