Головне

Івіца Кріжанац: Ми не думали, як закрити Шевченка

13.10.2008 08:48 326 0
Захисник "Зеніта" і збірної Хорватії Івіца Кріжанац вважає, що його команда показала гідну гру у матчі відбіркового циклу ЧМ-2010 з Україною (0:0).

"Я радий, що удалося зіграти добре. Впродовж матчу ні на секунду не забував, що всі пильно спостерігають за мною, чекають повторення тієї гри, яку показую в "Зеніті". Праньіч і Ніко Ковач неабияк допомагали нам в центрі оборони, але українці чогось особливого створити біля наших воріт так і не змогли.

Вся збірна виступила відмінно, а один гравець нічого не може зробити. Ми не повинні думати, що тепер результат боротьби за друге місце у групі вирішений наперед. Попереду багато матчів, в яких кожна команда може втратити очки. Радує, що ми проявили характер, довели, що можемо отямитися після удару від англійців. Сьогодні було видно, що в Хорватії є гра, а це головне.

Ми думали не про те, як закрити Шевченка, а про свою гру, про те, як виконати предматчевую установку і зіграти так, як просив тренер. У нас були моменти, але без реалізації вони нічого не означають. Футбол, правда, тим і хороший: сьогодні ти не забив - завтра заб'єш комусь ыншому" - сказав футболіст в інтерв'ю  "Спорт день за днем".

Коментарі ()