Головне

Гра збірної мені не сподобалася, - Григорій Суркіс

12.10.2008 16:36 431 0

Після матчів за участю національної збірної за зовнішнім виглядом президента ФФУ Григорія Суркіса без зусиль можна визначити, яке враження на нього справила гра "жовто-синіх". Цього разу з роздягальні команди України Григорій Михайлович виходив, немов хмара. Втім, у коментарях бос ФФУ, як завжди, був достатньо стриманий.

- Григорій Михайлович, сьогодні нашій команді протистояв один з головних конкурентів. Які враження у вас залишилися від результату, від гри?

- На мій погляд, гра з хорватами була поділена на два тайми не тільки за часом, але і за інтригою. У першій 45 хвилин спостерігалася рівність сил. У певні відрізки часу наші гравці включали швидкості і ставили у кут футболістів збірною Хорватії. Ми мали голеві моменти.

Що ж трапилося у другому таймі, я не знаю. Запитаєте про це у нашого тренера. Мені, з позиції президента федерації футболу, ніяково коментувати гру збірної України у другій 45-хвилинці. Мені вона не сподобалася.

- Ви згодні з тим, що сьогодні ми здобули одне очко?

- Сьогодні одна й інша команди здобули по одному очку. Гра була рівна. Кожна з команд набігала на нічию, а ось перемогу не заслужив ніхто.

- Як у цілому оцінюєте старт і перспективи національної команди у боротьбі за путівку на ЧС-2010?


- Ми не програли жодної зустрічі і набрали сім очок (у хорватів тільки чотири). У нас є непоганий старт, але попереду на тренерський штаб чекає багато роботи. На мій погляд, потрібно підсилювати гру. Можливо, не тільки тими виконавцями. Гру потрібно підсилювати і за рахунок залучення нових гравців.

За матеріалами ua-football.com

Коментарі ()