Головне

"Усі шість міст мають однакові шанси на ЧЄ-2012" - Суркіс

30.09.2008 10:07 442 0
Всі шість українських міст-претендентів на право стати господарями матчів Євро-2012 мають однакові шанси, незважаючи на те, визначені вони головними чи резервними.

Про це заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

За його словами, президент УЄФА Мішель Платіні в Бордо чітко зазначив, що для турніру потрібно мінімум шість міст, максимум вісім і кількість міст у кожній країні може бути різною.

"Якщо якесь місто вважаючи, що воно було основним чи резервним, і може на сьогоднішній день сподіватися, що для нього будуть зроблені якісь винятки чи формат турніру збереже з боку України та Польщі пропорційну кількість міст - то це виключається", - сказав Суркіс.

Він підкреслив, що Польщі потрібно мати все необхідне для відкриття турніру, а Україні - для фінальної гри. Якщо Варшава чи Київ не будуть готові, додав президент ФФУ, це означатиме, що та чи інша країна буде знята з проекту.

Щодо кількості міст, на думку Суркіса, все залежить від їх готовності, а саме роботи місцевої влади, якій центральна має допомогти. На його думку, наразі створено необхідні умови для тих міст, які бажають продовжувати боротьбу за право прийняти матчі ЧЄ-2012.

"Тому нехай думають. Хто бажає - будь ласка, хай залишається. Хто не бажає - сходьте з дистанції", - цитує президента ФФУ УНІАН.

Коментарі ()