Головне

Юлія Тимошенко вітає рішення Виконкому УЄФА стосовно Євро-2012

27.09.2008 18:02 350 0

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вітає рішення Виконкому УЄФА стосовно чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Про це повідомили в Управлінні у зв'язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів.

За словами Ю.Тимошенко, Україна і Польща показали прекрасний результат підготовки та на ділі продемонстрували, що гасло "Дві країни - одна команда" - це не лише слова. "Дякую за це українським урядовцям та Федерації футболу України, Прем'єр-міністрові Польщі Дональду Туску, польським партнерам, всім тим, хто кожного дня наближує свято футболу", - сказала Прем'єр-міністр.

Юлія Тимошенко наголосила, що футбол - це не лише спорт: за 17 років незалежності Андрій Шевченко зробив для визнання України в світі набагато більше, аніж усі міністри, чиновники та депутати разом узяті.

Прем'єр-міністр упевнена, що Україна і Польща не лише гідно проведуть Євро-2012, а й зіграють у фіналі. "Ми не лише прекрасно організуємо чемпіонат. Я впевнена, що команди України та Польщі обов'язково зігрaють у фіналі на нашому чудовому Олімпійському стадіоні", - наголосила вона.

ukrinform.ua

Коментарі ()