Головне

Суркіс відчув себе приниженим в Бордо

27.09.2008 10:52 289 0
Президент федерації футболу Григорій Суркіс прокоментував рішення УЄФА залишити право на проведення Євро-2012 за Україною і Польщею.

"Добре, що все так закінчилося Хоча, визнаю, ті півтори години після наших з Лісткевичем доповідей, протягом яких ми чекали вердикту, далися мені куди тяжче, ніж очікування рішення в Кардиффі.

Для мене особисто це дуже важкий іспит. Якщо хочете, ще і приниження. І особисте, і за країну. На тлі тієї ейфорії, що панувала півтора роки тому, напевно, потрібно було бути більш прагматичними, системними, послідовними, професійними - і тоді ми б не довели справу до такого. Якщо ви уважно почитаєте прес-реліз, то зрозумієте, що там є дуже багато застережень для наших двох країн. Наприклад, УЄФА сьогодні жодним чином не стверджує, що розподіл міст між країнами в підсумку виявиться пропорційним.

Тобто якщо якісь міста й арени не будуть готуватися належним чином, вони просто зійдуть з дистанції - а них замінять інші: або українські, або польські", - наводить слова Суркіса "Советский спорт".

Коментарі ()