Головне

Експерта УЄФА шокувала Україна, де він провів три тижні

27.09.2008 10:28 330 0

Експерт УЄФА Мартін Каллен, який провів три тижні в подорожі в Україні та Польщі, залишився неприємно здивований українськими реаліями в підготовці країни до Євро-2012.

"Мартін Каллен, шеф організаційного комітету Євро-2008 від УЄФА, три тижні подорожував по Польщі й Україні як звичайний турист: їздив у звичайних потягах, ночував у нормальних готелях", - цитує польська Gazeta Wyborcza президента Футбольного союзу Польщі Міхала Лісткевича.

Потрібно розуміти, що Каллен по Україні їздив не у СВ-вагонах, а в звичайних купейних, і зупинявся точно не в 5-зіркових готелях. Можливо, його нога навіть ступила в плацкартний вагон потяга Київ - Донецьк (тільки не того, що фірмовий - "Донбас", а який додатковий). Хочеться вірити, що йому не довелося приймати душ в ледь теплій воді в одному з готелів.

Від Польщі в експерта УЄФА залишилися непогані враження, а от Україна його неприємно вразила. Міхал Лісткевич говорить, що Каллен був шокований, коли на українсько-польському кордоні митники розкручували стелі вагонів і діставали звідти контрабандні цигарки.

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()