Головне

Європейські банки продемонструють у Львові свої проекти

25.09.2008 18:29 118 0
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Європейський інвестиційний банк (ЕІБ) і Німецький банк розвитку KfW презентуватимуть бізнесменам та політикам шляхи розвитку Львова у співпраці з європейськими банками.

Подія відбудеться в рамках 8 Львівського міжнародного економічного Форуму "Європейське партнерство - відкриті можливості".

В рамках Форуму відбудеться зустріч міського голови Львова Андрія Садового, Дніпропетровська Івана Куліченка та Києва Леоніда Черновецького  з керівниками провідних фінансових установ, які сьогодні представлені в Україні - ЄБРР, ЄІБ, KfW.

Для міст, що приймають Євро-2012, Європейським інвестиційним банком виділено понад 2 млрд євро на проекти у сфері дорожньо-транспортної інфраструктури, ЄБРР - 30 млн. євро, а KfW - 20 млн. євро на систему громадського транспорту.

У Львові проекти інфраструктури стосуватимуться південної частини міста. Зокрема мова йтиме про 11 нових дорожніх розв'язок, 2 нових дороги та 1 трамвайну лінію.

З 1-3 жовтня у Львові проходитиме VIII Львівський міжнародний економічний форум "Європейське партнерство - відкриті можливості". Очікується, що у роботі форуму візьмуть участь Президент Віктор Ющенко та члени уряду, Єврокомісар з питань регіонального розвитку Данута Хубнер, представники бізнесових кіл України та Євросоюзу.

euro-2012.unian.net

Коментарі ()