Головне

Після віскі Гаскойн уже став "спілкуватися" з Бушем і Папою

24.09.2008 10:40 432 0

Колишня зірка англійського футболу Пол Гаскойн, будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, встиг поспілкуватися за один день відразу з двома відомими політичними діячами.

Гаскойн останнім часом невіддільний від "зеленого змія". Колишній футболіст збірної Англії час від часу напивається до неадекватного стану після чого влаштовує людям, які оточують його, "веселе життя". Цього разу він перевершив усі очікування - випивши 30 порцій віскі він запевняв, що розмовляв з Папою Римським і навіть дзвонив президенту США Джорджу Бушу в Білий дім. З останнім він, нібито, говорив про проблеми в особистому житті, повідомляють італійські ЗМІ.

- Газза зовсім збожеволів, – говорить один зі свідків даного інциденту. – Він говорив якісь дурощі: про те, що розмовляв із Папою Римським, що той хоче допомогти Гаскойну, а потім взагалі заявив, що дзвонив у Білий дім. Звичайно, він випив 15 подвійних порцій віскі всього лише за декілька годин.

Бармен, який працює в цьому пабі, також повідомив, що для нього відомий футболіст був простим клієнтом, а те, що у нього проблеми з алкоголем - це його особиста справа. Хоча родичі екс-зірки футболу запевняють, що Газзу в пабах просто відверто спивають.

За словами родичів Гаскойна футболіста знову повинні відправити на лікування в одну з клінік.

gpu.ua

Коментарі ()