Головне

У Львові проблем з освітленням не буде

24.09.2008 08:33 363 0

Управління капітального будівництва Львівської міської ради запросило у ВАТ "Львівобленерго" виготовити технічні умови для функціонування стадіону та об’єктів, які будуть збудовані навколо нього. Відповідно, Товариство вже виготовило ці умови, у яких розраховано потреби в електроенергії для функціонування майбутнього стадіону на вул. Стрийській, а також об’єктів, які будуть розташовані навколо нього. Окрім того, з цих розрахунків видно, що технічних проблем щодо постачання електроенергії до цих об’єктів – не мало б виникати. Про це сьогодні на засіданні Львівського прес-клубу повідомив технічний директор ВАТ "Львівобленерго" Володимир Романишин.

Володимир Романишин розповів, що ВАТ «Львівобленерго» розпочало підготовку до "Євро-2012" буквально з того дня, коли стало відомо, що Україна виборола честь приймати Чемпіонат Європи з футболу. "У нас відразу було складено Програму підготовки електричних мереж до 2012 року та подано на розгляд у Кабмін. Вже на сьогодні цю програму затверджено і вона є чинною", – сказав він.

Ця програма "Львівобленерго", за словами технічного директора, передбачає будівництво у Львові низки підстанцій в районі Цитаделі, Янівського цвинтаря та на вул. Лазаренка, а також розширення вже діючих підстанцій. На 2008 рік на реалізацією цієї програми Товариство заклало кошти у розмірі 21,2 млн грн.

zik.com.ua

Коментарі ()