Головне

"Інтеграція в іноземні чемпіонати - не наш шлях" - віце-президент "Білого Барсу"

22.09.2008 19:36 111 0
Срібний призер чемпіонату України в сезоні 2007/2008 "Білий Барс" прагне розвивати дитячо-юнацький хокей і не збирається інтегруватися в іноземні ліги.

"Ми прагнемо розвивати вітчизняний хокей. Так щосуботи на ковзанці ТРЦ "Термінал" Костянтин Буценко проводить льодові заняття з дітьми, які займаються у нашій хокейній школі. В майбутньому ми хочемо виступати у чемпіонаті України серед дитячо-юнацьких команд", - каже віце-президент клубу Людмила Стратієнко.

"Всі фінансові питання вирішує наш клуб. Так нещодавно президент клубу Андрій Бущан придбав для дітей нову форму. Для нас було важливим створити безкоштовну школу аби хокеєм могли займатися всі охочі, а не ті хто може собі це дозволити. Тож жодної копійки з батьків ми не беремо".

"Знаєте, наш клуб прагне розвивати вітчизняний хокей. Тож ми не є прихильниками інтеграції до зарубіжних чемпіонатів. У нас є повноцінний чемпіонат з 15 команд. І нехай рівень цих команд є не дуже високим, проте це лише початок. Сам факт участі 15 команд у чемпіонаті України дорогого вартий. Хокей в Україні розвивається і з часом ми матимемо повноцінний сильний чемпіонат", - цитує Стратієнко прес-служба Федерації хокею України.

Коментарі ()