Головне

Футбольні фанати висловили своє "фе" щодо нового Кодексу законів про працю

22.09.2008 12:33 383 0

Учора, 21 вересня, у Києві під час матчу "Арсенал" – "Шахтар" відбувся флеш-моб проти нового Кодексу законів про працю. Вболівальники двічі – у першому і другому таймах – розтягнули банер із написом "Ні - новому Трудовому кодексу!".

Як йдеться у повідомленні, така акція дала свої результати: флеш-моб спостерігав один з лідерів Партії регіонів, нардеп Рінат Ахметов, який у день матчу святкував свій День народження і перебував у VIP-ложі стадіону "Динамо".

- Законопроект нового Кодексу законів про працю пропонує розширити перелік підстав звільнення робітників, дозволяє збільшити кількість робочих годин до десяти, обмежує права професійних спілок у питаннях захисту робітників та скасовує легітимність комісій з індивідуальних трудових спорів. За прийняття нового варіанту Кодексу законів про працю у першому читанні нещодавно проголосувала переважаюча більшість – 386 народних депутатів. Інші обранці, які опинилися у меншості під час голосування в Верховній Раді, утримались, – йдеться у повідомленні.

zik.com.ua

Коментарі ()