Головне

У Макіївці на місці парку будують льодовий майданчик

18.09.2008 20:03 135 0

Макіївка оголосила про будівництво спорткомплексу - Ясиновський коксохімічний завод реконструює свій стадіон "Авангард" у Макіївці. Про це повідомляє прес-служба Макіївської міськради.

Розробники обіцяють, що через декілька років на місці стадіону виросте цілий спортивний комплекс, рівних якому не буде в місті.

- У планах розвитку - будівництво таких споруд, як льодовий майданчик розміром хокейної коробки 30 на 60 метрів, басейн і спортивний зал. Спробуємо все це зробити під одним дахом, - ділиться планами на майбутнє директор стадіону Сергій Пашук. - Збираємося відновити і бігову доріжку. З'явиться на території стадіону і дитяче містечко, щоб у заводчан була можливість відпочивати всією сім'єю.

Додатково на території нового комплексу буде і поле з синтетичним покриттям розміром 60 на 28 метрів, а також корт для великого тенісу.

Ще один плюс цієї спортивної реконструкції - відновлення освітлення на стадіоні. Втілити все задумане в життя "ясиновці" мають намір за декілька років. Найближчим часом почнеться реконструкція трибун і бігової доріжки.

Щоб реалізувати всі намічені плани "Авангарду" доведеться істотно розширити свої кордони у бік сусіднього парку. Новий стадіон буде розрахований на 5400 місць, серед яких триповерхова Vip-ложа і коментаторська кабіна.

kp.ua

Коментарі ()