Головне

Духи святії! Росіянкам на Олімпіаді допомогли шамани

18.09.2008 08:31 428 0
Духи святії! Росіянкам на Олімпіаді допомогли шамани

Якщо ви сумнівались у справедливості перемоги Євгенії Канаєвої на олімпіаді в Пекіні, то тепер у вас може з'явитися ще один привід - тренер росіянок Ірина Вінер зізналася, що до російської перемоги причетні... шамани.

Ви, скажете, що це повна маячня - автор теж довго сміявся - але Ірина Вінер сама зробила таке містичне зізнання  журналістам. При чому на повному серйозі.

Кілька років тому Альбіна Дерюгіна звинуватила росіян у тому, що вони зомбували на чемпіонаті Європи українських гімнасток, через що ті погано виступили. Тоді всі сприйняли заяви українського тренера як занадто фантазійні. А сам Чумак назвав висловлювання українського тренера нісенітницею, якою та виправдовує поразку.

Але тепер, через три роки, головна суперниця збірної України Ірина Вінер сама зізналася, що справді вдається до паранормальних явищ заради успіху своїх гімнасток.

Дружина мільярдера Алішера Усманова, не тільки непогано шаманить за допомогою його грошей, але й користується послугами справжніх шаманів.

Головного мага Ірини Вінер звати Алішер Усманов. Чарівна паличка - 5,7 мільярдів фунтів стерлінгів. фото kp.ru

За її власним зізнанням в інтерв'ю "Спорт-Експресу", іркутський шаман просив духів, щоб вони допомогли російським гімнасткам на олімпіаді в Пекіні.

"Шаман Міша. Познайомилася на Байкалі незадовго до Олімпіади. Він бризкав особливою водою і просив духів, щоб допомогли нам у Пекіні. І й справді допомогли!", - зізналася Вінер журналістам.

Крім того, тренер росіянок захоплюється кабалою і вірить у потойбічні світи.

"Звичайно! І в шаманство, і в потойбічні світи. З мамою розмовляє Голос. Нещодавно наш улюблений цуцик занедужав. Раптом Голос говорить мамі: "Це викуп за Олімпіаду". Та страшно перелякалася. Слава богу, собачка видужала", - розповіла Вінер. 

Але на цьому історія не скінчилася. "Незадовго до пекінських Ігор мама почула: "Тобі насниться сон, що купуєш келихи. Купи найбільший". Через кілька днів їй дійсно це наснилося. І вона взяла найбільший келих. Хоча їй пропонували маленькі. Потім, коли розповідала про це, жартувала: "Бачиш, я не пошкодувала грошей і купила найбільший". А я відповіла: "Спасибі тобі, ненька", - продовжила Вінер свої паранормальні розповіді.

За її словами, таких моментів дуже багато. Треба тільки уважно за ними стежити. І тоді зрозумієш - у житті усе взаємозалежне.

Вова Путін - ще один маг з колоди Вінер. Фото РИА новости

У 2004 шаманські заморочки Вінер можна було побачити на Аліні Кабаєвій. Вона носила на лівій руці червону вовняну ниточку. Усі думали, що в спортсменки невелике пошкодження. Однак Аліна не скаржилася на здоров'я.

"Мій тренер Іріна Вінер зав'язала стрічечки й собі, й мені, коли ми були на Гран-прі в Ізраїлі. Спеціально по них кудись їздила. Вони священні - на удачу", - розповідала тоді спортсменка.

Так що якщо раптом ви побачите на найближчих змаганнях таку ж ниточку на Євгенії Канаєвій - будете знати що це за штучка. Адже саме сибірячка тепер нова улюблениці гранд-дами російської художньої гімнастики. Вона розраховує, що Женя буде примою ще багато років, а поки Вінер віддячила Канаєвій за виграш на олімпіаді грандіозним шопінгом у московському ЦУМі. 
Коментарі ()