Головне

Безсонова зі спорту не йде, але в Лондон не збирається

17.09.2008 16:38 239 0

Бронзова призерка олімпійських ігор в Афінах та Пекіні Ганна Безсонова не збирається поки що залишати спорт.

Про це вона сказала під час спілкування з читачами "Комсомольської правди в Україні", коментуючи перспективи її участі в Олімпійських іграх в Лондоні.

"Раніше зустріти гімнастку старше 20 років була практично нереально, зараз ця тенденція міняється. З приводу участі в наступній Олімпіаді - важке питання. Я не знаю, що буде завтра. Олімпіада в Лондоні не входить у мій графік, але поки й іти зі спорту я не збираюся", - сказала гімнастка. 

Безсонова не виключила, що після завершення кар'єри стане тренером.

"Я скрізь говорю, що від художньої гімнастики далеко не піду. Я завжди буду поруч, завжди буду допомагати Альбіні Миколаївні й Ірині Іванівні (Дерюгіним). Я дуже багато узяла від художньої гімнастики і хотіла б це передати майбутнім поколінням", - відзначила прима української гімнастики.

На запитання, чи є їй заміна у збірній, Ганна відповіла: "Росте, звичайно. Усі рвуться працювати. Є кілька імен, які досить успішно виступали на Кубку Дерюгіної, на етапах Кубка світу. Дівчата ростуть, ми їм допомагаємо, щоб вони удосконалювалися і могли стати гідною заміною. Щоб позиції української школи гімнастики не опускалися, а тільки піднімалися".

На запитання, чи бачить вона своє майбутнє в Україні чи за кордоном, Безсонова відповіла: "Я всім серцем люблю Україну, особливо Київ, тому я зроблю все можливе, щоб залишитися тут". 

Коментарі ()