Головне

За стадіон у Львові візьмуться ще й хорвати?

16.09.2008 17:52 382 0

25 вересня у Загребі (Хорватія) міський голова Львова Андрій Садовий зустрінеться з представниками хорватської фірми "Бонавентура", яка хоче бути інвестором та субпідрядником стадіону у Львові до Євро-2012, а також - з представниками фірми "Індустроградія", яка хоче розбудовувати у Львові інфраструктуру. Про це 16 вересня у коментарі ЗІКу повідомив голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо.

За словами Ярослава Грися, йому відомо про бажання двох сторін провести таку зустріч. "У будь-якому разі "Альпіна" залишиться генпідрядником", - наголосив Грисьо.

Своєю чергою директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний зазначив, що оскільки він не є однією зі сторін переговорів, не може коментувати того, чого не знає.

"Міська влада веде роботу щодо залучення підрядників. У нас відбуваються зустрічі з італійською, турецькою, грецькими, угорськими, хорватськими компаніями, які декларують свою готовність взяти участь у реалізації проекту. Наразі тривають перемовини. Є багато компаній, які декларують більше, аніж можуть зробити, тому ми мусимо серйозно вивчити їхню діяльність", - наголосив Олег Засадний.

www.zik.com.ua

Коментарі ()