Головне

Експертам УЄФА показали, як розбирають "Олімпійський"

16.09.2008 17:47 150 0
Делегація експертів УЄФА у складі голови департаменту УЄФА зі стадіонів та безпеки Марка Тіммера і експерта з питань стадіонів Давида Петріашвілі ознайомилися з ходом реалізації проектів стадіонів України в рамках підготовки до Євро-2012. 

Передусім європейці відвідали НСК "Олімпійський", який перетворився на будівельний майданчик, повідомляється на офіційному веб-сайті Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту.

Заступник міністра Сергій Драч поінформував інспекторів, що усі роботи з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" ведуться відповідно до графіку першочергових робіт.

Тіммер був присутній при демонтажі верхівки освітлювальної опори №3, яку знімали за допомогою 100-метрового крана. Він відзначив складність робіт, що виконують спеціалісти компанії "Мостобуд".

Інспекторів також ознайомили з технологією збереження конструкцій другого ярусу і поінформували, що демонтаж старих підпірних стін буде здійснюватись після встановлення нових.

Крім цього, для робочої зустрічі з експертами УЄФА і проведення консультацій щодо підписання договору з місцевою проектувальною організацією до Києва прибули представники генерального проектанта німецької компанії GMP.

Делегація експертів УЄФА перебувала в Україні з 12 по 15 вересня, повідомляє УНІАН.

Коментарі ()