Головне

Бубка нагородив Вікторію Терещук та Ольгу Харлан

16.09.2008 17:27 306 0
Сьогодні під час прес-конференції президент НОК України Сергій Бубка вручив пам'ятні статуетки, дипломи та грошові премії найкращим спортсменкам липня та серпня - чемпіонці Європи з сучасного п'ятиборства Вікторії Терещук та Олімпійській чемпіонці з фехтування Ользі Харлан. Дипломами та грошовими преміями були також відзначені найкращі тренери місяців - Сергій Туробов та Артем Скороход.

В липні на чемпіонаті Європи з сучасного п'ятиборства тріумфувала Вікторія Терещук, яка підтвердила свою високу майстерність і в олімпійському Пекіні, виборовши бронзову нагороду Ігор-2008.

"Приємно, що твої успіхи помічають та відзначають, це надихає на нові досягнення. Звісно, буду прагнути до олімпійського "золота" у Лондоні", - наголосила Вікторія Терещук.

Сергій Бубка додав, що комісія довго обговорювала це питання і шляхом голосування найкращою спортсменкою серпня була визнана Олімпійська чемпіонка з фехтування у командних змаганнях шаблісток Ольга Харлан. На її рахунку 22 результативні удари у фіналі, в тому числі й вирішальний укол.

Ольга Харлан отримуючи нагороду подякувала за підтримку всім тим, хто докладав зусилля, щоб "золото" Пекіну стало реальністю. "Не буду зупинятися, щоб стати дворазовою олімпійською чемпіонкою", - зазначила чемпіонка. Зі свого боку тренер Олі пообіцяв, що виховає, ще не одну таку, як Харлан.

Коментарі ()