Головне

Завтра НОК почне підбивати підсумки Олімпіади

16.09.2008 16:57 333 0

З 17 по 21 вересня в Криму за участю керівників регіональних відділень НОК, Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, олімпійських федерацій та фізкультурно-спортивних товариств проходитиме виїзний семінар-нарада Національного олімпійського комітету.

Протягом днів роботи програмою передбачено підведення підсумків участі української делегації в Олімпійських іграх у Пекіні, презентацію І Юнацьких Олімпійських ігор, обговорення перспектив та проблем розвитку олімпійського руху в Криму.

В рамках семінару відбудуться зустрічі президента НОК Сергія Бубки з керівництвом регіону та спортивним активом Криму. Учасники семінару-наради відвідають також спортивні бази й проведуть товариський футбольний матч із збірною спортивної громадськості Автономної Республіки.

Відзначимо, що цей семінар Національного олімпійського комітету стане вже п'ятим, попередні приймали Львів, Кіровоград, Чернігів та Запоріжжя. Мета проведення подібних нарад - обговорення стану, проблем та перспектив розвитку олімпійського руху в Україні.

Коментарі ()