Головне

Перша команда "Соколу" розпочинає сьогодні боротьбу у "вишці" Росії

13.09.2008 14:53 116 0

Сьогодні матчем з пітерським ХК ВМФ київський "Сокіл" бере старт у вищій лізі чемпіонату Росії.

Завдання перед клубом стоїть серйозне - зайняти місце в першій четвірці. Зробити це "соколятам" буде не просто, адже столичний клуб має намір битися відразу на декількох фронтах. "Основа" - в чемпіонатах Росії і України, фарм-клуб - в білоруській першості. Також команда боротиметься за Континентальний кубок і вирішуватиме завдання збірної - пробитися на Олімпіаду-2010 і вийти в елітний дивізіон Чемпіонату світу.

У російській же першості на першому етапі нашими суперниками по дивізіону "Захід" будуть 11 команд. З них дві... "Крилья Совєтов". Колись грізний московський клуб переживає важкі часи і в міжсезонні розколовся на дві частини. Найближчий суперник українців - ХК ВМФ - був створений тільки влітку. "Моряки" стали фарм-клубом СКА, який виступає в Континентальній лізі, а спонсорує їх "Газпром". Для виходу в плей-офф "Соколові" потрібно бути в першій вісімці команд свого дивізіону.

Український уболівальник підтримати команду в домашніх матчах зможе вже традиційно в Броварах. Керівництво клубу робить все можливе, щоб ігри відбулися і в київському Палаці спорту, але поки що там проблеми з льодом.

Також планується, що домашні поєдинки клубу показуватиме "Мегаспорт", а ось виїзні зустрічі можна послухати в інтернеті. Принаймні, офіційний сайт "Сокола" повідомляє, що буде організований в прямому ефірі аудіорепортаж сьогоднішнього матчу ВМФ - "Сокіл".

gpu.ua

Коментарі ()