Головне

У Києві пройде турнір серед журналістів

12.09.2008 15:11 484 0

Завтра, 13 вересня, відбудеться Перший відкритий турнір Страхової групи "ТАС" з міні-футболу на Осінній кубок "ТАС" за участі журналістів столичних ЗМІ.

Зокрема, взяти участь у цьому турнірі погодилися журналістські колективи семи ділових ЗМІ України – інформаційних агентства "Українські новини", "УНІАН", газет "КоммерсантЪ" (Україна), "Экономические известия", журналів "Профиль-Украина" и "Эксперт-Украина", а також Першого Ділового телеканалу, футбольні команди яких готові зустрітися з двома командами страхової групи "ТАС" (Головного офісу та Київської регіональної дирекції) й поборотися за головний приз змагань.

Турнір відбудеться на базі спорткомплексу ЦСКА. Всі ігри відбудуться впродовж одного дня за кубковим принципом. Переможець турніру отримає кубок і спеціальний приз від керівництва СГ "ТАС". Команди, які посядуть друге і третє місця, будуть нагороджені цінними подарунками. Крім цього, спеціальним призом відзначать кращу команду підтримки.

Як зазначив голова Правління СГ "ТАС" Дмитро Грицута, "цього року у страховій групі "ТАС" успішно пройшли вже два великих корпоративних турніри з міні-футболу на Зимовий та Літній кубки "ТАС".

За його словами, ”ідея запросити пограти у футбол журналістів прийшла не випадково: наша компанія сповідує принципи інформаційної відкритості й активно працює зі ЗМІ, а також виступає за розвиток спорту, ми вирішили розширити сферу наших контактів з журналістами за межі професійних відносин”. Д. Грицута висловив впевненість, що цей турнір за участі журналістів буде справжнім святом спорту і у подальшому, можливо, стане традиційним.

unian.net

Коментарі ()